Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ: ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ SOROS-ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ - "...Η δικαιοσύνη που δεν προστατεύει τον καταγγέλοντα, που δεν αξιοποιεί μία καταγγελία για να βρει τους εγκληματίες...αλλά ζητάει από τον καταγγέλοντα να αποδείξει μόνος του ότι υπάρχει εγκληματική πράξη...εξυπηρετεί διακριτικά το έγκλημα τελικά..."



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03276 ] [ 2014.12.21 00:00 ]





ΣΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ


Με το παρακάτω κείμενο που αφορά τα δικά μου "καμώματά" μου θα ήθελα να σας δώσω μερικά στοιχεία σχετικά μ' ένα παλιό blog που δημιούργησε ένας "εχθρός" ... μέσω του οποίου με έβριζε και με συκοφαντούσε ως δήθεν Κυπατζή, Χρυσαυγίτη κλπ Κι επειδή κάποιοι μπορεί να το βρήκαν στο ίντερνετ και να μην κατάλαβαν ... από ΠΟΙΑ μεριά βρίσκεται ο συγγραφέας και τη σχέση του με τη λογική ... σας παραθέτω μερικά στοιχεία:

To 2006 ξεκίνησα τυχαία να ασχολούμαι με το Μακεδονικό στην περιοχή όπου ζω, την Έδεσσα του Νομού Πέλλας, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα Σκόπια και 170 χλμ από τη Βουλγαρία. Αφορμή υπήρξε η περίεργη συμμετοχή ορχήστρας από τα Σκόπια σε πανηγύρι κοντινού χωριού. Έτσι ξεκίνησα να αρθρογραφώ, δωρεάν πάντα, σε τοπική εφημερίδα που κυκλοφορούσε σε όλον τον νομό Πέλλας. Κι έκανα ότι κάνω και τώρα. Έψαχνα, έβρισκα, συνδύαζα και δημοσίευα.

Ψάχνοντας τους χρηματοδότες, τις συνδεμένες ΜΚΟ και τα σχετικά δίκτυα ... οδηγήθηκα φυσικά στα γνωστά κέντρα που κινούν τα νήματα και που φυσικά είναι τα ίδια κέντρα που χρηματοδοτούν αποσχιστικές δράσεις σε όλον τον κόσμο και καπελώνουν οποιαδήποτε μειονότητα ή κίνημα έγκαιρα ώστε να το ελέγχουν απόλυτα.

Έτσι αξασφαλίζουν την ομερτά (την σιωπή) όλων στο άκουσμα της λέξης Soros κλπ. Για την επέλαση του βρικόλακα στην Ελλάδα ...δεν θα διαμαρτυρηθούν και δεν θα αρθρογραφήσουν ΟΥΤΕ οι δημοσιογράφοι, ΟΥΤΕ οι δήθεν αναρχικοί, ΟΥΤΕ οι αυτονομιστές, ΟΥΤΕ η Μπακογιάννη, ΟΥΤΕ ο Βαλλιανάτος κι ΟΥΤΕ ο Ιερώνυμος.

Όπως σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις γραμμές των συνόρων υπάρχει διάχυση πολιτιστικών στοιχείων. Τις γραμμές στα βουνά τις τραβάνε πολιτικοί και συμφέροντα κι όχι οι λαοί φυσικά. Η Μακεδονία ήταν ανέκαθεν σταυροδρόμι πολιτισμών. Άλλαξε πολλές φορές χέρια και γι'αυτό στη Γαλλία και την Ιταλία ...η λέξη Μακεδονία σημαίνει φρουτοσαλάτα ή οποιαδήποτε ανάμιξη αταίριαστων πραγμάτων. Ήταν μία περιοχή όπου συμβίωναν και συναλλάσονταν Οθωμανοί, Έλληνες Σέρβοι, Βούλγαροι, Εβραίοι ενώ ταυτόχρονα ομιλούνταν και διάλεκτοι όπως τα βλάχικα, τα αρβανίτικα και τα λεγόμενα "ντόπικα" ...των ντόπιων δηλαδή που ο Μπαμπινιώτης και άλλοι κατέταξαν στις Δυτικοβουλγαρικές διαλέκτους που εμπεριέχουν όμως και πολλές Ελληνικές και Τουρκικές λέξεις. Τα λεγόμενα "ντόπικα" έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τα Πομακικά.

Κι επειδή πρόκειται για μία ανάμικτη διάλεκτο επιλέχθηκε από Βούλγαρους και Σέρβους να χρησιμοποιηθεί ως υπόβαθρο για τη δημιουργία αποσχιστικών, μειονοτικών πυρήνων που θα εξυπηρετούσαν την αιώνια επιθυμία της Ρωσίας να παρακάμψει τον Βόσπορο και να βγει στο Αιγαίο χωρίς να εξαρτάται από τους φιλοδυτικούς Κεμαλιστές.

Κι εδώ και 200 χρόνια ... οποιαδήποτε απόπειρα των Ρώσων να αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο εκμεταλλευόμενοι την επιρροή τους στα σλαβικά κράτη γύρω μας ... έβρισκε ΚΑΘΕΤΑ απέναντι του Δυτικούς, που φυσικά μετέτρεπαν το δικό τους συμφέρον ...σε δικό μας "εθνικό" πρόβλημα και "απειλή" του έθνους.

Γι'αυτό δολοφονήθηκε ο φιλορώσος Καποδίστριας.

Γι' αυτό ο Βενιζέλος αντί να ελευθερώσει το Μοναστήρι ...βιάστηκε και κατέλαβε το πολυπόθητο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από τους Βούλγαρους.

Γι' αυτό η Βουλαρική Εκκλησία αποσχίστηκε από το δυτικόφιλο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως κι άρχισε να σηκώνει Βουλγαρικές Εκκλησίες στη Μακεδονία μετά το 1870.

Γι' αυτό κατέβηκαν από τον Βορρά στη Μακεδονία σλαβόγλωσσοι επικοιστές με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας κι άρχισαν να ιδρύονται Βουλγαρικά, Σερβικά και Ρουμανικά σχολεία.

Γι' αυτό οι Μεγάλες Δυνάμεις έδωσαν τη Θράκη στην Ελλάδα αποκόβωντας εντελώς τη Βουλγαρία από το Αιγαίο.

Γι' αυτό προτιμούσαν οι Μεγάλες Δυνάμεις μουσουλμανική μειονότητα στη θράκη, παρά Βουλγαρική ή Σερβική μειονότητα στη Μακεδονία.

Γι' αυτό απαγορεύτηκαν να ομιλούνται τα "ντόπικα" και οι Πομάκοι υποχρεώθηκαν να μαθαίνουν Τουρκικά αντί Βουλγαρικά που τα καταλάβαιναν.

Γι' αυτό οι Άγγλοι πούλησαν τους μισθοφόρους τους κομμουνιστές και κατέστησαν παράνομο το ΚΚΕ μετά την κατοχή.

Γι' αυτό καίγονται να βάλουν στο ΝΑΤΟ και τα Σκόπια μετά τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

Γι' αυτό έριξαν τον Καραμανλή και ακύρωσαν τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Γι' αυτό η ελληνόφωνη κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να μην επιτρέψει σε Ρώσους να διεκδικήσουν τον ΟΣΕ, τα Λιμάνια κλπ.


Το "Ανήκωμεν εις την Δύσην" είχε ουσιαστικό κι όχι μεταφορικό ή πολιτιστικό περιεχόμενο. Το να καταλάβει η Δύση (μέσω των ελληνόφωνων κυβερνήσεων) τα εδάφη γύρω από το Αιγαίο πριν από τους Βούλγαρους (και άρα τους Ρώσους) ... φυσικά παρουσιάστηκε ως "απελευθέρωση" της Μακεδονίας.

Κάπως έτσι βρέθηκαν να πολεμούν Γάλλοι, Βιετναμέζοι και Σενεγαλέζοι στρατιώτες έξω από την Έδεσσα κι ανάμεσά τους κι ο Χο Τσι Μινχ!

Και είδαμε πόσο αδίστακτοι είναι οι Δυτικοί στο να υποτάξουν τους Ρώσους στα σιωνιστικά συμφέροντα. Δεκάδες εκατομμύρια οι νεκροί της Κόκκινης "Επανάστασης" που χρηματοδότησαν οι τοκογλύφοι.

4700 νεκροί στην Ουκρανία ... από το πουθενά.

Σ' αυτήν την ασήμαντη πόλη της Ελλάδας που λέγεται Έδεσσα, λόγω τοποθεσίας και λόγω του ότι λίγο πριν το 1917 λειτουργούσαν ήδη σχολεία Βουλγαρικά, Σερβικά, Ρουμανικά κι Ελληνικά (κατά συντριπτική πλειοψηφία φυσικά) δραστηριοποιήθηκαν και πράκτορες των Σκοπιανών (του Soros) και των Βουλγάρων παλιότερα και των Αμερικανών γιατί ακριβώς υπήρχε γόνιμο πολιτιστικά έδαφος για πρόκληση γλωσσικών διχασμών που στην πορεία μετατρέπονται σε εθνοτικές διαφορές.

Δεν μπορούσαν να διχάσουν τους Μακεδόνες με όπλο τη θρησκεία...γι' αυτό οι Βούλγαροι, με εντολή των Ρώσων, αποσχίσθηκαν από το Πατριαρχείο το 1870 περίπου.

Όσο λοιπόν πλησίαζα σε ονόματα, σε δίκτυα κλπ...τόσο περισσότερους εχθρούς αποκτούσα.

Όχι φυσικά λόγω ιδεολογικών διαφορών αλλά γιατί ακριβώς τα θύματα των πρακτόρων των ξένων κέντρων ...ΔΕΝ έπρεπε να αντιληφθούν ότι οι ηγέτες-ακτιβιστές ...δεν είναι καταπιεσμένοι αλλά ... απλοί γενίτσαροι, κανονικοί Εφιάλτες που η προδοσία γι' αυτούς ήταν επικερδές επάγγελμα.

Δεν έπρεπε τα θύματα των πρακτόρων να ξέρουν το παρασκήνιο ώστε να πιστεύουν στην προπαγάνδα και να ενταχθούν οικειοθελώς σε μικρούς "στρατούς" δήθεν υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταπιεσμένων μειονοτήτων.

Όταν φυσικά δημοσίευα τις διασυνδέσεις των πρακτόρων του Soros που παρίσταναν τους "καταπιεσμένους" σλαβομακεδόνες, τους "καταπιεσμένους" Τούρκους, τους "καταπιεσμένους" βλάχους, τους "καταπιεσμένους" GAY με τον ΙΔΙΟ ακριβώς χρηματοδότη SOROS ... γινόμουν στόχος.

5 δικαστήρια, μηνύσεις, αγωγές, όλα κερδισμένα αλλά τελικά έχασα αρκετά χρήματα...παρά τις νίκες.

Το σύστημα έχει δομήσει με τέτοιο τρόπο την δικαιοσύνη που τα λαμόγια αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια όταν καταφεύγουν σ'αυτήν ενώ οι τίμιοι την αποφέυγουν για να μην μπλέξουν.

Η δικαιοσύνη που δεν προστατεύει τον καταγγέλοντα, που δεν αξιοποιεί μία καταγγελία για να βρει τους εγκληματίες...αλλά ζητάει από τον καταγγέλοντα να αποδείξει μόνος του ότι υπάρχει εγκληματική πράξη...εξυπηρετεί διακριτικά το έγκλημα τελικά.

Η δικαιοσύνη που έχει όλα τα δικαιώματα έρευνας (άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου) με ανακριτικές δικαιοδοσίες κλπ ζητάει από τον απλό πολίτη να αποδείξει αν κάποιος είναι πράκτορας του Soros κι αν έχει παραβει το μισό Σϋνταγμα σχετικά με την Εθνική Ασφάλεια. Γι' αυτό οι πράκτορες οργιάζουν στην Ελλάδα απ΄το 1821.

Κλήθηκα επίσης να αποδείξω σε δικαστήριο ποια είναι η διαφορά της λέξης Σκοπιανό από τη λέξη Μακεδονικό !

Στα δικαστήρια είδα πράγματα και θάματα ...

Είδα δικαστές να ικετεύουν τον μηνυτή μου να αλλάξει την κατάθεσή του για να κερδίσει τη δίκη.

Είδα να ξεπερνούν αδιάφορα διπλή αυταπόδεικτη ψευδορκία ενώπιόν τους.

Είδα να βγάζουν αποφάσεις χωρίς στοιχεία.

Κι ευτυχώς είδα δικαστές που κράτησαν Θερμοπύλες γνωρίζοντας ότι αυτό που έκαναν ΔΕΝ θα το εκτιμούσαν τα ξένα αφεντικά και οι προδότες της εκάστοτε κυβέρνησης.

Είναι τρομερό το συναίσθημα να βρίσκεσαι σε Ελληνικό Δικαστήριο ...κατηγορούμενος από πράκτορα ξένων συμφερόντων και να βλέπεις την εισαγγελέα να παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του, παρά τις ψευδομαρτυρίες, παρά την ανυπαρξία στοιχείων !

Το ότι επέμενα στις αποκαλύψεις, επωνύμως, μέσα από εφημερίδες έφερνε σε δύσκολη θέση και τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης γιατί καταλάβαινε ο κόσμος ότι κάνουν τα στραβά μάτια.

Να δημοσιεύεται πρωτοσέλιδο ότι βρέθηκαν σύγχρονα ΠΟΛΕΜΙΚΑ όπλα σε καλύβα ενός δάσους και να μην κουνιέται φύλλο ...φυσικά προβλημάτισε τον κόσμο.

Να διανέμεται Σκοπιανό αναγνωστικό Δημοτικού κι αντί να καλέσουν στην Αστυνομία αυτούς που το μοίραζαν ... καλούσαν εμένα που το δημοσίευα στην εφημερίδα...είναι ενδεικτικό το πως διαχειρίζεται το κράτος θέματα εθνικής ασφάλειας και τιην απόπειρα πρόκλησης διχόνοιας που είναι επίσης παράπτωμα.

Κι επειδή κάθε τόσο με φώναζαν στην Ασφάλεια να δίνω ΕΓΩ εξηγήσεις ...για τα επικίνδυνα και περίεργα συμβάντα με πρωταγωνιστές ..διάφορους γραφικούς του Soros ... ένας γνωστός προβοκάτορας (ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Bulgarmak.org) δημιούργησε ένα υβριστικό blog ...που με παρουσίαζε ως Κυπατζή (!), υδροκέφαλο, άσχημο, τυροπιτά, εθνοπαράφρονα, αντιμακεδόνα, Χρυσαυγίτη κλπ ...

Το άσχημος το αποδέχομαι, το "τυροπιτάς" επίσης ...Το έκανα ως δουλειά για 2.5 χρόνια.Έχω κάνει κι άλλες δουλειές αφού έχοντας σπουδάσει σκηνοθεσία ... ΜΟΝΟΝ αν καθόμουν στα γόνατα του Λάκη θα έκανα καριέρα.

Τα άλλα φυσικά ήταν βλακείες ενός παράξενου ανθρώπου όπως θα δέιτε κι από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Κανένας κρατικός υπάλληλος δεν θα ήθελε να μπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις που έχουν συνδέσεις με ξένες υπηρεσίες και περιούσιους κλπ. Είδαμε ότι αρκεί ένα τηλεφώνημα για να "σχολάσουν" όποιον θεωρούν ανεπιθύμητο οι "σύμμαχοί" μας.

Πολλές από τις δράσεις των αυτονομιστών τις χρηματοδοτούν οι Έλληνες φορολογούμενοι εν αγνοία τους . Κρατικό χρήμα που καταλήγει σε ΜΚΟ του Soros κι από εκεί στα χέρια τους.

Οι αρχές τα γνωρίζουν αυτά και γι' αυτό δεν τα σκαλίζουν.Ασχολούνται με κλεφτρόνια, τσιγγάνους κι απατεωνίσκους.

Έστειλα μέχρι και καταγγελία στην Ευρωπαική Ένωση για το θέμα χρηματοδότησης τέτοιας ΜΚΟ, του EBLUL (αφορά τις ολιγότερο ομιλούμενες γλώσσες...ιδανικό εργαλείο για δημιουργία αποσχιστικών κινημάτων).

Το EBLUL λοιπόν, που συνεργάζεται με τους φίλους του Soros το ίδρυσε η ίδια η Ευρωπαική Ένωση, δηλαδή το πληρώναμε εμείς, ως όργανο της Ε.Ε!

Και τους έθεσα το ερώτημα ..."Πως γίνεται ένα γραφείο που χρηματοδοτεί η Ελλάδα μέσω της ΕΕ... να υποστηρίζει ότι υπάρχουν καταπιεσμένες μειονότητες στην Ελλάδα κάτι που η Ελλάδα ως κράτος φυσικά αρνείται ; " Πως γίνεται να πληρώνεις κάποιον να σε βγάζει ψεύτη και καταπιεστή δηλαδή;

Μου απάντησαν ότι το EBLUL από εκείνη τη χρονιά δεν ανήκε πλέον στον κορμό της Ευρωπαικής Ένωσης ...αλλά συνεχίζει (!) να χρηματοδοτείται μέσα από προγράμματα όπως άλλες ΜΚΟ! Έτσι πάει το πράγμα... Με δικά μας λεφτά ... μας επιτίθενται οι πράκτορες.

Μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση της ΕΕ σχετικά με το ερώτημα εδώ:

http://www.europarl.europa.eu/…/…/cm/720/720516/720516en.pdf

Ο συγκεκριμένος κύριος bulgarmak.org που με αποκαλούσε παράφρονα ήταν τόσο "σοβαρός" άνθρωπος ...που συνελήφθη για κατοχή όπλων και αρχαιοτήτων. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του "λογικού" αυτού κυρίου, ως διακοσμητικά σαλονιού, και 3 ανθρώπινα κρανία! Ο ίδιος "λογικός" άνιθρωπος προσπαθούσε να πουλήσει μέσω internet ένα πήλινο καρακιτσάτο αντίγραφο Κυκλαδίτικου ειδωλίου ζητώντας μερικά εκατομμύρια ευρώ. Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες. Και με τον συγκεκριμένο κύριο ήθελε να γνωριστεί κι ο αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη γιατί φυσικά θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη η σπουδή του να αποδείξει ότι οι Μακεδόνες που μιλούν τη σλαβοφανή διάλεκτο είναι οπωσδήποτε Βούλγαροι και άρα και η Μακεδονία πρέπει να είναι Βουλγαρική.

Μόνο που για τους σιωνιστές ΔΕΝ βόλευε αυτή η εκδοχή μιας και αναγνώρισαν τους Σκοπιανούς ως "μακεδόνες" οπότε δεν μπόρεσαν να τον εντάξουν στους χρήσιμους ηλίθιους. Κι έτσι κατέβηκε η σελίδα bulgarmak που χρησιμοποιούσε για να επιτίθεται σε διάφορους, μεταξύ των οποίων κάποιοι αστυνομικοί.

Παρέμεινε στο διαδίκτυο η σελίδα που αφιέρωσε σ'εμένα και μερικούς άλλους. Στις 11 του Ιουλίου που πέρασε ...έπρεπε να πάω ως μάρτυρας σε δικαστήριο εναντίον του σχετικά με τη συγκεκριμένη υβριστική ιστοσελίδα αλλά δεν πήγα ούτε εγώ, ούτε ο μηνυτής του.

Η μοναδική φορά που κινήθηκα νομικά εναντίον ανθρώπου ήταν για έναν διεφθαρμένο Νομίατρο. Η Δικαιοσύνη, παρά την πολύ καλά τεκμηριωμένη αναφορά μου, τον κάλυψε κι αρχειοθέτησε την καταγγελία και ο συγκεκριμένος Νομίατρος συνέχισε να προσφέρει το "τίμιο" έργο του, Σήμερα βρίσκεται σε αργία μετά από μήνυση άλλου παθόντος ... και βάσει νέου νόμου ... πήγε σπίτι του.

Γι' αυτό δεν τολμάει κανένας τίμιος να καταφύγει στη Δικαιοσύνη...αλλά βλέπουμε όλα τα λαμόγια να μην φοβούνται καθόλου να εμπλακούν δικαστικά γνωρίζοντας ότι θα την βγάλουν καθαρή.

Δεν είναι τυχαίο που όλα τα λανόγια δηλώνουν πάντα: "Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη" . Αυτοί διορίζουν τα μεγάλα κεφάλια σε όλους τους νευραλγικούς τομείς του κράτους ... οπότε δύσκολα θα τους εγκλωβίσει κανείς.

Και επειδή μου ήρθε στο μυαλό η παπαριά του Κραουνάκη περί Ελληνικών στη Μακεδονία... θα πρέπει να ξέρετε ότι από τα ορεινά χωριά της Πέλλας, στα σύνορα με τα Σκόπια, ξεκίησε ο Αγγελής Γάτσος με άλλους Μακεδόνες για να πολεμήσει στην Επανάσταση του 1821. Και φυσικά ήταν πολλοί Αρβανίτες και Βλάχοι και Μακεδόνες που μιλούσαν διαλέκτους και πολέμησαν για την Ελλάδα κι αντίστοιχα υπήρχαν και πολλοί ελληνόφωνοι που ήταν προδότες και πράκτορες όπως οι δολοφόνοι του Καποδίστρια.

Οι Σλάβοι είχαν πάει παντού στην Ελλάδα και άφησαν πολλά Σλαβικά τοπωνύμια (Μέτσοβο,Λέχοβο, Κατράνιτσα, Σιάτιστα, Αράχοβα, Στρέζοβα, Αναστάσοβα, Ζελίνα, Πετρίνα, Λεβέτσοβα, Ζαρούχλα, Ζάχωλη, Ζαχλωρού, Βεργουβίτσα Τουρλάδα, Κόκοβα, Μοστίτσι, Τσαρούχλι, Ζαγορά, Βάλτος, Κεράσοβα Τοπόριτσα. Γλόγοβα, Βλοβοκά. Κερνίτσα, Βοστίτσα, Βισοκά Σοποτό, Βαρβίτσα, Γάρδιτσα κλπ)

Ενδεικτικά σε αριθμούς:

>>> ΅Σύμφωνα με τον κατάλογο του Max Vasmer - τη μόνη ως τώρα παρά τις αδυναμίες της συνολική καταγραφή, τα σλαβικά μακροτοπωνύμια του ελληνικού χώρου είναι 2123 και κατανέμονται κατά περιοχές ως εξής:

Μακεδονία 730,
Θράκη 45,
Ήπειρος 412,
Θεσσαλία 165,
Αιτωλοακαρνανία 98,
Ευρυτανία 48,
Φθιώτιδα 55,
Φωκίδα 45,
Βοιωτία 22,
Αττική 18,
Πελοπόννησος 429,
Νησιά τοϋ Ιονίου 16,
Εύβοια 19,
Νησιά του Αιγαίου 4,
Κρήτη 17.

<<<

http://ethnologic.blogspot.gr/2011/10/blog-post_13.html


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 17 ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]















ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00323 ] [ 2007.05.23 00:00 ]









ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΚΑΛΧΑΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2013.06.21 12:00 ]
ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ PSEUDO-«MACEDONIA» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ~ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ~ F.Y.R.O.M. ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΗΛΙΟΓΑΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΦΙΠΠΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΧΕΙΡΑ ΓΥΜΝΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΚΑΘΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΨΗΛΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΕΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΦΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ~ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02747 ] [ 2013.07.16 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02723 ] [ 2013.06.22 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02794 ] [ 2013.08.31 00:00 ]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00042 ] [ 2013.08.17 00:00 ]
ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΒΑΡΔΑΡΗΔΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΤΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΟΥΝΝΩΝ ΣΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ή «UNITED MACEDONIA» Ή «ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΩΣ SOLUN

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00018 ] [ 2010.01.01 00:00 ]
ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ~ "ILLUMINATI" - "SUN WORSHIP" - MASONIC INTERPLANETARY POLITICAL MILITARY RELIGIOUS SYSTEM GRID ~ 33 - SUPRΕMΕ COUNCIL OF THE WORLD WASHINGTON D.C. - FIAT LUX MASONIC OPERATIONAL LUCIFERIAN CONSTRUCTION OF STATE "UNITED MACEDONIA" AND RELIGIOUS JUNCTIONS ZEN TIBETANISM ~ SHAMPALA HINDU - ASTANA KAZAKHSTAN RELIGIONS CONGRESS OF THE WORLD - THE SUMMARY OF ILLUMINATI ASTANA SUN WORSHIP AND BALKANS NEW ORDER POLITICS

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] - [ 2010.11.01 00:00 ]
Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΜΗΤΡΑ-ΜΑΤΡΙΧ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ Ο.Ε.Α. @ Εψιλον @ ΛΙΒΥΗ @ ΚΑΝΤΑΦΙ @ ΛΑΛΑΣ @ «UNITED AFRICA» @ «UNITED MACEDONIA» @ «NEW ATLANTIS» @ «ΓΚΡΙΖΟΙ» ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ" ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01690 ] [ 2010.10.25 00:00 ]
ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ (DOGON) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΟΥΣ (BERBERS) ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ «ΜΑΜΑ» ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΙΒΥΗ (!) - ΠΟΙΟ ΣΚΕΛΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ Εψιλον ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ Ε.Ε. ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (;)

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2009.03.11 17:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02747 ] [ 2013.07.16 00:00 ]

"ΚΑΛΧΑΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2013.06.21 12:00 ]
ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ PSEUDO-«MACEDONIA» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ~ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ~ F.Y.R.O.M. ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΗΛΙΟΓΑΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΦΙΠΠΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΧΕΙΡΑ ΓΥΜΝΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΚΑΘΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΨΗΛΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΕΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΦΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ~ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2010.11.14 00:00 ]

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00022 ] - [ 2009.09.29 23:00 ]
Η "ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ~ Ο.Ε.Α. Ή ΨΕΥΔΟ-ΟΜΑΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΨΟ.ΨΕ.ΨΑ. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ" http://perseysteam.blogspot.com ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 134Α 135 ΚΑΙ 135Α ΤΟΥ Π.Κ. ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο.~Ο.Τ.Α.Ν. ΗΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΦΥΡΟΜ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (!)

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01702 ] [ 2010.11.06 00:00 ]
Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΔΗΛΑΔΗ Ο «ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ» ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟ Η CIA

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01705 ] [ 2010.11.09 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02778 ] [ 2013.08.15 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02779 ] [ 2013.08.16 00:00 ]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00045 ] [ 2014.01.02 00:00 ]
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΓΑΙΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ~ FAKE STATE ~ VIRTUAL STATE ~ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ~ COMPANY STATE ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ~ ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ~ F.Y.R.O.M. ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ~ ΤΕΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΟΥ «ΜΟΥΣΕΙΟΥ» ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ~ BLACK PROPAGANDA - ЦРНА ПРОПАГАНДА ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ PSEUDO-«MACEDONIA» ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΩΣ СКОПЈЕ ~ СКОПЉЕ ~ СКОПИЕ ~ SHKUPI ~ ÜSKÜP ~ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ (22) ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΦΙΠΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ