Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΑ «ΠΙΣΤΕΥΩ» ΚΑΙ ΤΑ «ΘΕΛΩ» ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΙΧΕ Η ΙΡΑΝΗ REYHANEH JABBARI ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ - "...Στην ψυχολογική εκτίμηση που της έγινε βρέθηκε ότι ίσως πάσχει από κάποιο ναρκισσιστικό σύνδρομο διότι προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είναι κάτι κακό να σκοτώσεις κάποιον αν δεν σου δίνει αυτό που θέλεις..."



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03224 ] [ 2014.10.30 00:00 ]



Chris Melidis

Επειδή τα ελεγχόμενα ΜΜΕ για ακόμα μια φορά λένε ψέμματα για να κάνουν πολιτική εναντίον των χωρών που είναι εχθρικές προς την Αμερική και το Ισραήλ, όπως το Ιράν, (γι'αυτό και δεν θα δείτε ποτέ να ξεσηκώνονται εναντίον της Τουρκίας όπου συμβαίνουν χειρότερα), εδώ θα σας πω αυτά που σας αποκρύπτουν.

Η Reyhaneh Jabbari είχε ήδη σχέση με κάποιον άλλον και αυτός που σκότωσε ήταν ο 'γκόμενος'. Επιτέθηκε στο θύμα από πίσω και δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι έγινε απόπειρα βιασμού. Αντιθέτως βρέθηκαν αποδείξεις από μηνύματα στο κινητό της ότι το είχε προσχεδιασμένο, και είχε αγοράσει το μαχαίρι δύο ημέρες πριν τον φόνο. Στην ψυχολογική εκτίμηση που της έγινε βρέθηκε ότι ίσως πάσχει από κάποιο ναρκισσιστικό σύνδρομο διότι προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είναι κάτι κακό να σκοτώσεις κάποιον αν δεν σου δίνει αυτό που θέλεις. Ο νόμος στο Ιράν, εάν κάποιος κριθεί ένοχος για φόνο, δίνει την τελική απόφαση για θανατική ποινή στους συγγενείς του θύματος. Οι συγγενείς περίμεναν να μετανιώσει για να την συγχωρήσουν, γι'αυτό άργησε η δίκη, και όχι επειδή δεν υπήρχαν στοιχεία όπως γράφουν τα κάλπικα ΜΜΕ. Εκείνη όμως δεν το έκανε, οπότε διάλεξαν την θανατική ποινή. Επιπλέον η Reyhaneh επικαλούμενη 'βιασμό' προσπάθησε να επικαλεστεί και τον διεθνή φεμινισμό κατά τον οποίο η γυναίκα θεωρείται ιερή αγελάδα και είναι αθώα ότι κι αν κάνει, γι'αυτό και ξεκίνησε παγκόσμια καμπάνια υπέρ της. Προφανώς βέβαια, αυτά δεν πιάνουν εκεί. Όσο για το αν το θύμα ήταν άνθρωπος της Υπηρεσίας Πληροφοριών, δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως, κάποιοι λένε ότι αυτό ήταν κόλπο για να πάρει δημοσιότητα η ιστορία.

Και βγήκε τώρα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και η Ε.Ε. για να 'καταδικάσουν' λέει το Ιράν και να μιλήσουν για 'παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων'. Όταν όμως γίνονται σωρηδόν παραβιάσεις στις ΗΠΑ ή σε άλλες χώρες, όλοι αυτοί ξαφνικά χάνουν τη λαλιά τους.

Καραγκιόζηδες.

(ΕΔΩ:)











ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00038 ] [ 2012.08.07 00:00 ]
ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΧΗΜΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ «ΜΙΝΙ» ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ AMIR ESHEL ~ "ISRAELI AIR FORCE" ~ "IAF" COMMANDER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΕΜΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΥΠΟ)ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΕΜΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ