Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ... Η TEKTAINOMENH ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ - ΙΤΑΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ ΑΛΦΑΝΟ: «ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ 600.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ»




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03013 ] [ 2014.04.04 00:00 ]




ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΑΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΙΑΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

ΣΧΟΛΙO ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ









ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
04/04/2014 21:19






Μία τεράστια και πρωτοφανή εισβολή λαθρομεταναστών στη νότια Ευρώπη από τη Βόρεια Αφρική εξήγγειλε ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στην Βόρεια Αφρική βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών που περιμένει να διασχίσει την Μεσόγειο, με τον αριθμό τους να κυμαίνεται από 300.000 μέχρι και 600.000»!

Αυτό δήλωσε ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου για την μετανάστευση που πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο.

Κάτι τέτοιο θα αποτελεί τη μεγαλύτερη ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη εδώ και πλέον μίας χιλιετίας και για την ακρίβεια, την πρώτη μετά τον 8ο αιώνα μ.Χ. μαζική και βίαιη εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Και το θέμα είναι ότι τότε, υπήρχε μία Βυζαντινή Αυτοκρατορία που τους κατατρόπωσε: Σήμερα ποιος θα τους σταματήσει;

«Θα δώσουμε μάχη, ώστε η Ευρώπη να προστατέψει τα σύνορά της» πρόσθεσε ο Αλφάνο και συνέχισε λέγοντας πως:

«Η προστασία των συνόρων δεν πρόκειται για μια καθαρά ιταλική υπόθεση, υπάρχει το κατάλληλο εργαλείο που ονομάζεται Frontex και θα πρέπει να ενδυναμωθεί. Αν δεν προστατέψουμε τα σύνορά μας δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα των παράνομων αποβιβάσεων στις ακτές της Ευρώπης».

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2014, σύμφωνα με στοιχεία του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, στη γείτονα χώρα εντοπίστηκαν 10.962 λαθρομετανάστες, ένας αριθμός που ξεπερνάει επτά φορές τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2013 (1.524).

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Ansa» και με τις καιρικές συνθήκες να καλυτερεύουν, αλλά και την μεγάλη αστάθεια στις χώρες από όπου ξεκινούν το ταξίδι, όπως η Λιβύη, ο αριθμός των λαθρομεταναστών αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

Ο Ρομπέρτο Μαρόνι της Λέγκας του Βορρά αναφέρθηκε στο ίδιο συνέδριο για, «στόλους μεταναστών» που αναμένεται να αφιχθούν στην Ιταλία αφού το μήνυμα που τους έχει δοθεί είναι, «ελάτε όλοι στη χώρα μας, αφού κανένας σας δεν πρόκειται ποτέ να απελαθεί».



ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr









ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00028 ] [ 2012.08.22 00:00 ]
ΣΤΙΣ 18-01-2012 ΩΡΑ 14:17 ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΙΔΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟΥΣ  ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠOIΚΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ