Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03065 ] [ 2014.05.26 00:00 ]





Posted May 20, 2014 by secret

«Στις αρχές αυτού του μήνα, η ιαπωνική εταιρεία Νιντέντο αρνήθηκε να εισαγάγει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου στο "Tomodachi Life"», ενα φορητό βιντεοπαιχνίδι που διατίθεται στο εμπόριο για παιδιά πάνω από την ηλικία των οκτώ ετών.

Μετά την προώθηση του # Miiquality (Mii είναι ένα ψηφιακό άβαταρ που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι), η Νιντέντο ανακοίνωσε ότι «ουδέποτε είχε την πρόθεση να κάνει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικού σχολιασμού με την έναρξη του παιχνιδιού».

Η εταιρεία, ωστόσο, αργότερα δήλωσε ότι σε μελλοντικές εκδόσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού “θα προσπαθήσει να σχεδιάσει μια εμπειρία παιχνιδιού από το μηδέν, που θα είναι πιο περιεκτική, και θα αντιπροσωπεύει καλύτερα όλους τους παίκτες».

Η προώθηση να εισαχθεί ο ομοφυλοφιλικός γάμος στο περιεχόμενο του βιντεοπαιχνιδιού αποτελεί μέρος της επιθετικής ατζέντας για να ομαλοποιήσει και να αναγκάσει την πολιτιστική αποδοχή ενός τρόπου ζωής που πολλοί Αμερικανοί αντιτίθενται σε θρησκευτικούς και ηθικούς λόγους.

Η προοδευτική αριστερά έχει πολιτικοποιήσει το κίνημα του ιδίου φύλου και έχει διαμορφώσει την αναγκαστική αποδοχή του ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής σε ένα κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα.

Η κατήχηση των παιδιών είναι βασική, και εκεί θα στοχεύσει το περιεχόμενο του παιχνιδιού».

«Τα παιδιά, όπως και το μαλακό κερί, είναι πολύ εύπλαστα», μια σοβιετική προπαγάνδα που δηλώθηκε κατά τη διάρκεια της σταλινικής περιόδου. «Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά από τη βλαβερή επίδραση της οικογένειας… Πρέπει να τα Εθνικοποιήσουμε». «Από τις πρώτες μέρες της μικρής ζωής τους, θα πρέπει να βρεθούν κάτω από την ευεργετική επιρροή των κομμουνιστικών σχολείων».

Με τον ίδιο τρόπο που η προοδευτική αριστερά (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα) πιστεύει ότι τα παιδιά πρέπει να εθνικοποιηθούν και να διασωθούν από την αντιδραστική ιουδαιο-χριστιανική ηθική.

Προκειμένου να ομαλοποιηθεί αυτό που θεωρούνταν προηγουμένως συμπεριφορά παρέκκλισης, η αριστερά ωθεί την ατζέντα της ομοφυλοφιλίας στις λεωφόρους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών παιχνιδιών.
 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
ΣΗΜΕΙΩΣΗ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙ

Δείτε το βίντεο:
 
Last Week Tonight with John Oliver (HBO): Nintendo Gay Marriage


 
 
 
John Oliver discusses Massachusetts' celebration of ten years of marriage equality.
Also, Nintendo passes its own same sex marriage legislation.
People are very excited!
Connect with Last Week Tonight online...
Subscribe to the Last Week Tonight YouTube channel for more almost news as it almost happens: www.youtube.com/user/LastWeekTonight
Find Last Week Tonight on Facebook like your mom would:
http://Facebook.com/LastWeekTonight
Follow us on Twitter for news about jokes and jokes about news:
http://Twitter.com/LastWeekTonight
Visit our official site for all that other stuff at once:
http://www.hbo.com/last-week-tonight-...
It's HBO.
 
 
 







ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03070 ] [ 2014.05.31 00:00 ]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03071 ] [ 2014.06.01 00:00 ]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03072 ] [ 2014.06.02 00:00 ]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03074 ] [ 2014.06.04 00:00 ]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03062 ] [ 2014.05.23 00:00 ]
"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00029 ] [ 2012.10.14 00:00 ]
Η "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ" - Γ.Γ.Ν.Γ. ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΙ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ (ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟ "Ζούμε όπως κι εσύ" ή "Ζούμε όπως κι εσύ;" ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ "εκστρατεία ενημέρωσης για τη σεξουαλική διαφορετικότητα των νέων" ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΕΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
"ΠΗΝΕΛΟΠΗ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] - [ 2013.06.17 00:00 ]
"ΠΕΡΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2011.02.14 00:00 ]

"ΠΕΡΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00021 ] [ 2012.08.02 00:00 ]