Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02911 ] [ 2013.12.23 00:00 ]




Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι επιτήδειοι να αποκρύψουν την κοινωνική πραγματικότητα, στέκεται αδύνατο να αποτραπεί η εγκληματική προδιάθεση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα ευρωπαϊκά κράτη με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Στη γειτονική Ιταλία, κοινωνική λειτουργός έπεσε θύμα βιασμού από βορειοαφρικανό μετανάστη, μετά το πέρας αντιρατσιστικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν από κοινού.

Το αντιρατσιστικό φεστιβάλ στα πλαίσια της σύγχρονης «πολιτικής ορθότητας», διοργανώθηκε από τον δήμο της Reggio Emilia και συμμετείχαν σε αυτό ο 32χρονος βορειοαφρικανός Buojemaa Es Sahly και η 30χρονη ιταλίδα κοινωνική λειτουργός μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Μετά το τέλος της γιορτής μεταναστών και ιταλών αριστεριστών και αντιρατσιστών, ο αφρικανός λαθρομετανάστης κάλεσε την 30χρονη αντιρατσίστρια και τον σύντροφό της να διανυκτερεύσουν στο πρώην αστυνομικό τμήμα της περιοχής, το οποίο ο αφρικανός χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα.

Το ζεύγος των αντιρατσιστών, προφανώς θεώρησε ως ένδειξη ρατσισμού τυχόν απόρριψη της πρότασης του λαθρομετανάστη, οπότε με χαρά την αποδέχτηκε. Στο κτίριο όπου διέμενε όμως ο «δυστυχής» μετανάστης, τους ανέμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, η οποία μετέτρεψε τη βραδιά σε πραγματικό εφιάλτη. Συνεργός του Sahly απείλησε με μαχαίρι τον σύντροφο της κοινωνικής λειτουργού και ο 32χρονος αφρικανός οδήγησε την ίδια σε διπλανό δωμάτιο, όπου και την βίασε.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον Sahly, 4 μήνες μετά το γεγονός. Στάθηκε τυχερή βεβαίως, διότι κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τον είχαν καταγράψει να κινείται στον ίδιο χώρο τις μέρες που προηγήθηκαν του συγκεκριμένου περιστατικού.

Δεν γνωρίζουμε αν τα στελέχη της ιταλικής αστυνομίας κατηγορήθηκαν από τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε., από ιταλικά κόμματα και μέσα ενημέρωσης και τέλος από αντιρατσιστικές οργανώσεις για ρατσισμό έναντι του αφρικανού μετανάστη που αναζήτησε στην Ιταλία μια «καλύτερη τύχη».

Εκείνο το οποίο σίγουρα γνωρίζουμε, είναι ότι τόσο η κοινωνική λειτουργός όσο και ο σύντροφός της, θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να ξανασυμμετάσχουν σε μια μελλοντική, αντιρατσιστική γιορτή «ανταλλαγής κουλτούρας και πολιτισμού»! Είναι περιττό να σχολιάσουμε, πως για το ρατσιστικό έγκλημα του βορειοαφρικανού, ουδεμία υπήρξε καταδίκη από τους κράχτες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Το τι θα συνέβαινε εάν ο βιαστής ήταν Ιταλός και το θύμα λαθρομετανάστης, το γνωρίζετε πολύ καλά άπαντες.


ΠΗΓΕΣ:
"ksipnistere"
"xryshaygh"











ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2009.09.25 24:00 ]

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2010.01.13 00:00 ]

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2010.01.31 00:00 ]

"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00028 ] [ 2012.08.22 00:00 ]
ΣΤΙΣ 18-01-2012 ΩΡΑ 14:17 ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΙΔΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟΥΣ  ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠOIΚΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ