Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ - ΕΔΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ :: ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ" :: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02872 ] [ 2013.11.14 00:00 ]



''ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ''
09/11/13 - 17:18








Σε υψηλούς τόνους ανέπτυξε ο κ. Τέρενς Κουίκ την διαφοροποίησή του από την τακτική προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί ο κ. Πανος Καμμένος.

Ο βουλευτής εξαπέλυσε σφοδρότατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας σε πολλά σημεία της τοποθέτησής του την αντίδραση του κ. Νίκου Βούτση που παρακολουθούσε την συνεδρίαση.

Απευθυνόμενος στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε:

«Είστε στο πλευρό των τουρκόφωνων που φωτογραφίζονται κάτω από την πράσινη σημαία στη Θράκη. Είστε μόνοι σας και εμείς είμαστε απέναντι. Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ ουρά σας.

Εμείς ακολουθούμε το πρόγραμμά μας. Με εσάς μας έχει πιάσει ναυτία. Η αυριανή μου ψήφος θα είναι ισχυρό ναι στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για εκλογές»

και πρόσθεσε:

«Την έχετε μέσα σας τη συνιστώσα των λαθρομεταναστών και της δραχμής.

Όποτε πιάνετε κάποιον για φθορά δημόσιας περιουσίας για να μην πω τρομοκρατία τρέχετε από πίσω του στα δικαστήρια. Είστε το πιο συστημικό κόμμα της Βουλής με την πρόταση που καταθέσατε καθώς δώσατε φιλί ζωής 6μηνών στην κυβέρνηση».

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Κουίκ επιχείρησε να αναδείξει τις έντονες κόκκινες γραμμές που χωρίζουν το κόμμα του από αυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά το γεγονός ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.


ΠΗΓΗ:
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr













ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]]



"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2010.03.13 00:00 ]

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] [ 2012.02.18 00:00 ]