Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ : ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02743 ] [ 2013.07.12 00:00 ]


Καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή έκοψε το πέος του συζύγου της

Δικαστήριο της Νότιας Καλιφόρνια, καταδίκασε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης μια γυναίκα, επειδή έκοψε το γεννητικό όργανο του εν διαστάσει συζύγου της και στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια.

Στην Catherine Kieu, δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό από τις δικαστικές αρχές της Κομητείας Orange. Η 50χρονη, βιετναμέζικης καταγωγής βασάνισε και τραυμάτησε με βάναυσο τρόπο τον πρώην σύντροφο της. Αφού τον νάρκωσε, τον έδεσε και στη συνέχεια ξεκίνησε να κόβει σαν χασάπης, το πέος του άτυχου άνδρα, ενώ εκείνος είχε τις αισθήσεις του. Ο δικηγόρος της Kieu ισχυρίστηκε πως η κατηγορούμενη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί, γεγονός που της προκάλεσε μετα-τραυματικό στρες.

Η Kieu, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη της, πέταξε το κομμένο μόριο στα σκουπίδια της αυλής. Μετά από την ετυμηγορία δήλωσε πως μετανιώνει για την πράξη της. Το θύμα, του οποίου είναι γνωστό μόνο το μικρό όνομα “Glen” δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση, όμως τόνισε πως το κακό που του προκάλεσε δεν αναπληρώνεται ξανά…