Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΓΙΟΥΛΙΑ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ «ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ» ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: «ΟΥΚΡΑΝΟΦΟΒΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02554 ] [ 2013.01.09 00:00 ]



01/09/2013 - 22:57

Η φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, άρχισε σήμερα μία «δράση πολιτικής ανυπακοής», αρνούμενη να επιστρέψει στο κελί της, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.


Η κα Τιμοσένκο είχε απειλήσει χθες πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στον θάλαμό της και «μετέβη στα λουτρά όπου πέρασε τη νύχτα», είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του τοπικού δικτύου σωφρονιστικών υπηρεσιών στο Χαρκίβ, πόλη όπου εκτίει την ποινή της η ηγέτις της αντιπολίτευσης.

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, η οποία τον περασμένο Μάιο είχε μεταφερθεί στη φυλακή από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με δισκοκήλη, αρνήθηκε επίσης την ιατρική φροντίδα χθες το απόγευμα, όπως ενημέρωσε ο επικεφαλής του νοσηλευτηρίου των φυλακών.

Χθες, η 52χρονη πολιτικός είχε διαμηνύσει μέσω του δικηγόρου της πως σκοπεύει να πραγματοποιήσει μία δράση πολιτικής ανυπακοής, που στόχο έχει να καταγγείλει το «ουκρανόφοβο και κλεπτοκρατικό» καθεστώς του κ. Γιανουκόβιτς, στον οποίο προσάπτει ότι «σφετερίζεται την εξουσία».

Η κα Τιμόσενκο υπογράμμισε, επίσης, πως δεν πρόκειται εφεξής να συνεργασθεί με τους δικαστές και την εισαγγελία και πως δεν προτίθεται να παρουσιασθεί στο δικαστήριο για τη δίκη της.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr










ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]


"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] - [ 2009.09.21 24:00 ]

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] - [ 2010.11.01 00:00 ]
Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΜΗΤΡΑ-ΜΑΤΡΙΧ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ Ο.Ε.Α. @ Εψιλον @ ΛΙΒΥΗ @ ΚΑΝΤΑΦΙ @ ΛΑΛΑΣ @ «UNITED AFRICA» @ «UNITED MACEDONIA» @ «NEW ATLANTIS» @ «ΓΚΡΙΖΟΙ» ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ" ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00041 ] [ 2013.01.01 00:00 ]
ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΡΑΡΧΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΦΑΝΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ