Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

NIGEL FARAGE: "...Η μαριονέτα Παπαδήμος, διορίστηκε...από εσάς...η Ελλάδα δεν διοικείται δημοκρατικά τώρα αλλά μέσω μιας τρόικας....η Ελλάδα οδηγείται στο θάνατο...όσο για το χάος δεν είδατε τίποτα ακόμα...αυτές οι πολιτικές οδηγούν την Ελλάδα σε επανάσταση...πρέπει να ελευθερωθούν...αν δεν γυρίσουν στη δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά φρικτό..."




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02221 ] [ 2012.03.05 00:00 ]



1 VIDEO


EUROPEAN PARLIAMENT STRASBOURG 15 FEBRUARY 2012

Nigel FARAGE MEP

Leader of the UK Independence Party (UKP)

Co Precident of the EFD Group

Για το EFD ο κ. Φαρατζ.


Επίτροπε, διαλέξατε τον σωστό άνθρωπο. Η μαριονέτα Παπαδήμος, διορίστηκε. Κάηκε η Αθήνα την Κυριακή. Εκείνος μου έκοψε την ανάσα. Είπε ότι η βία και η καταστροφή δεν έχουν θέση σε δημοκρατική χώρα. Ποια δημοκρατική χώρα; Ούτε καν εξελέγη πρωθυπουργός. Διορίστηκε από εσάς. Η Ελλάδα δεν διοικείται δημοκρατικά τώρα αλλά μέσω μιας τρόικας. Τρεις ξένους αξιωματούχους που έρχονται στην Αθήνα και λένε στους Έλληνες τι να κάνουν. Η Βία και η καταστροφή που είδατε στην Κυριακή, προκλήθηκε επειδή ο λαός έχασε τα δημοκρατικά του δικαιώματα. Τι άλλο να κάνουν; Κι εγώ αν ήμουν Έλληνας θα ήμουν εκεί την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να ρίξω αυτό το τερατούργημα που επιβλήθηκε σ' αυτό το λαό. Και στις προσπάθειες της μαριονέτας να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν το πακέτο διάσωσης τους είπε πως αν δεν το έκαναν, θα έπεφτε δραματικά το βιοτικό επίπεδο. Αν κοιτούσε έξω, θα έβλεπε πως το 50% των νέων είναι άνεργοι και θα έβλεπε ότι η οικονομία συρρικνώνεται 5 χρόνια τώρα και ότι το πτωτικό σπιράλ θανάτου επιταχύνεται με 7% ετησίως. Η Ελλάδα οδηγείται στο θάνατο. Όσο για το χάος, δεν είδατε τίποτα ακόμα. Αυτές οι πολιτικές, οδηγούν την Ελλάδα σε επανάσταση. Πρέπει να ελευθερωθούν. Αν δεν γυρίσουν στη δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά φρικτό.



Ο Farage για την Ελλάδα 2










ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01722 ] [ 2010.11.25 00:00 ]
NIGEL FARAGE: "...κ. Βάν Ρομπούι, έχετε το αξίωμα, ένα χρόνο, σ' αυτό το διάστημα, όλο το οικοδόμημα έχει αρχίσει να καταρρέει... ο φανατισμός σας εκφράστηκε ανοιχτά... είπατε ότι είναι ψέμα να πιστεύουμε... ότι μπορεί να υπάρξει έθνος-κράτος, στην παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα!... φαίνεστε ευτυχείς που βγαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην ανεργία και την φτώχεια!... πρέπει να υποφέρουν εκατομμύρια, για να συνεχιστεί το Ευρω-όνειρό σας!... ποιοί στο διάβολο νομίζετε ότι είστε, κύριοι;... είστε όντως πολύ επικίνδυνοι..."


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02220 ] [ 2012.03.04 00:00 ]
NIGEL FARAGE: "...Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα είναι αποικία...κι αυτό είναι ένα τρομακτικό και τεράστιο λάθος....η Ελλάδα είναι ένα έθνος με ψυχή και περηφάνια με ιστορία...αυτός ο λαός οδηγείται στην ταπείνωση και στην απόγνωση...και απελπισμένοι λαοί φτάνουν σε πράξεις απόγνωσης...φοβάμαι πολύ γι' αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα..."


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02104 ] [ 2011.11.16 00:00 ]
EUROPEAN PARLIAMENT STRASBOURG - 16 NOVEMBER 2011 - NIGEL FARAGE: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ