Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

NIGEL FARAGE: "...Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα είναι αποικία...κι αυτό είναι ένα τρομακτικό και τεράστιο λάθος....η Ελλάδα είναι ένα έθνος με ψυχή και περηφάνια με ιστορία...αυτός ο λαός οδηγείται στην ταπείνωση και στην απόγνωση...και απελπισμένοι λαοί φτάνουν σε πράξεις απόγνωσης...φοβάμαι πολύ γι' αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα..."




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02220 ] [ 2012.03.04 00:00 ]



1 VIDEO




NIGEL FARAGE: "Δεν την θέλουμε αυτή τη σημαία, δεν θέλουμε τον ύμνο δε θέλουμε αυτή την πολιτική τάξη θέλουμε να πάει όλο αυτό, στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας"


Ο κ. Farage, για την ομάδα EFD

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. Ο Κάμερον σας ανησύχησε για λίγο. Νομίσατε ότι ήταν Ευρωσκεπτικιστής αλλά μη φοβάστε τα είπατε μεταξύ σας, και επέστρεψε ο αληθινός Κάμερον. Τι απέγινε το βέτο; Δεν υπάρχουν βέτο πλέον. Ο κ. Κάμερον στηρίζει τώρα ενεργά αυτή την απεχθή συμφωνία. Το σχέδιο να καταστραφούν και να ταπεινωθούν έθνη που δεν ανταποκρίνονται στην Γερμανική άποψη περί οικονομίας. Το Σαββατοκύριακο, το Γερμανικό υπουργείο οικονομικών πρότεινε να μεταβεί Κομισάριος της ΕΕ στην Αθήνα για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας κάποιοι θα τον έλεγαν Κγαουλάιτερ εγώ νόμιζα πως έκαναν πλάκα. Δεν φαντάστηκα ότι ακόμα και αυτή η ΕΕ, θα έπεφτε τόσο χαμηλά. Αλλά βέβαια, ήταν μόνο μια θέση διαπραγμάτευσης. Τώρα έχουμε για την Ελλάδα, διπλωματία με το πιστόλι στον κρόταφο. Τέτοια στρατηγική χρησιμοποίησε ο Πάλμερστον εναντίον της Αθήνας, στον 19ο αιώνα. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα είναι αποικία. Κι αυτό είναι ένα τρομακτικό και τεράστιο λάθος. Η Ελλάδα δεν είναι μια θυγατρική εταιρία που "μπαίνει μέσα" όπου πρέπει να έρθουν τα κεντρικά γραφεία για ν' αναλάβουν τα ηνία. Η Ελλάδα είναι ένα έθνος με ψυχή και περηφάνια με ιστορία. Για το Θεό αυτοί εφηύραν την δημοκρατία! Υποφέρουν. Η ανεργία των νέων φτάνει το 50%! Φυσικά, κ. Βαν Ρομπέι, επειδή βρίσκονται μέσα στο Ευρώ! Προκαλείτε την δυστυχία στις χώρες αυτές, και φλυαρείτε για την δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξης! Δεν θα γίνει τίποτα από αυτά. Αυτός ο λαός οδηγείται στην ταπείνωση και στην απόγνωση. Και απελπισμένοι λαοί, φτάνουν σε πράξεις απόγνωσης. Φοβάμαι πολύ γι' αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε αυτή την τρελή πορεία και φυσικά όπως ξέρει ο κ. Μπαρόζο, σειρά έχει η Πορτογαλία.


Αμέσως μετά τον λόγο πήρε Γερμανός Δημοκρατικός για να παραπονεθεί και ακούγεται η την φωνή της μεταφράστριας στα Αγγλικά

Ο κ. Farage αναφέρθηκε σε έναν Κγαουλάιτερ. Ως Γερμανός έχω έντονες ενστάσεις, που η Δημοκρατική Γερμανία μπήκε στην ίδια μοίρα με τη ναζιστική. Θέλω να ζητήσει συγνώμη αυτός ο κύριος. Κανείς στο Βερολίνο δεν στέλνει Κγαουλάιτερ πουθενά. Ήταν μια ομιλία γεμάτη μίσος. Προκαλεί μίση μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών και φροντίστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Και αμέσως μετά του απάντησε ο Farage

Μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα στην Αγγλία χρησιμοποίησε τον όρο. Μια και λέτε για μίσος, δείτε τι κάνει αυτό το Ευρωπαϊκό σχέδιο. Γερμανικές εφημερίδες αποκαλούν δειλούς τους Ιταλούς και τεμπέληδες και άχρηστους τους Έλληνες. Ιταλικές και Ελληνικές εφημερίδες απεικονίζουν υψηλά ιστάμενους στη Γερμανία να φοράνε την ναζιστική στολή. Η Ευρώπη που σχεδιάστηκε για να μας ενώσει με ειρήνη και αρμονία μας διχάζει άγρια, κι επαναφέρει τον εθνικισμό. Στην ομιλία μου στηλίτευσα την Αγγλία 9την πατρίδα μου) διότι παραδέχθηκα τον απαράδεκτο τρόπο που φερθήκαμε εμείς στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα.


NIGEL FARAGE: "Δεν την θέλουμε αυτή τη σημαία, δεν θέλουμε τον ύμνο δε θέλουμε αυτή την πολιτική τάξη θέλουμε να πάει όλο αυτό, στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας"




Ο Farage για την Ελλάδα 1









ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01722 ] [ 2010.11.25 00:00 ]
NIGEL FARAGE: "...κ. Βάν Ρομπούι, έχετε το αξίωμα, ένα χρόνο, σ' αυτό το διάστημα, όλο το οικοδόμημα έχει αρχίσει να καταρρέει... ο φανατισμός σας εκφράστηκε ανοιχτά... είπατε ότι είναι ψέμα να πιστεύουμε... ότι μπορεί να υπάρξει έθνος-κράτος, στην παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα!... φαίνεστε ευτυχείς που βγαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην ανεργία και την φτώχεια!... πρέπει να υποφέρουν εκατομμύρια, για να συνεχιστεί το Ευρω-όνειρό σας!... ποιοί στο διάβολο νομίζετε ότι είστε, κύριοι;... είστε όντως πολύ επικίνδυνοι..."


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02221 ] [ 2012.03.05 00:00 ]
NIGEL FARAGE: "...Η μαριονέτα Παπαδήμος, διορίστηκε...από εσάς...η Ελλάδα δεν διοικείται δημοκρατικά τώρα αλλά μέσω μιας τρόικας....η Ελλάδα οδηγείται στο θάνατο...όσο για το χάος δεν είδατε τίποτα ακόμα...αυτές οι πολιτικές οδηγούν την Ελλάδα σε επανάσταση...πρέπει να ελευθερωθούν...αν δεν γυρίσουν στη δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά φρικτό..."


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02104 ] [ 2011.11.16 00:00 ]
EUROPEAN PARLIAMENT STRASBOURG - 16 NOVEMBER 2011 - NIGEL FARAGE: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ