Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

DAVID ICKE ~ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ" ~ ΣΕΛΙΔΑ 424: "...Τα παιδιά της Αδελφότητας τα αναλαμβάνει μια προγραμματίστρια που είναι γνωστή στην ιεραρχία ως "ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ"



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02093 ] [ 2011.11.05 00:00 ]



DAVID ICKE ~ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ"



ΣΕΛΙΣ 424:
"...Τα παιδιά της Αδελφότητας τα αναλαμβάνει μια προγραμματίστρια που είναι γνωστή στην ιεραρχία ως "Μεγάλη Κυρία"." Τα παιδιά "συνδέονται" με τους προγραμματιστές τους και μαθαίνουν να εξαρτώνται από αυτούς. Σκοπός είναι να κάνουν το παιδί να λατρεύει τον προγραμματιστή του και να τον βλέπει σαν θεό. Η σχέση βασίζεται στο θαυμασμό, την εξάρτηση και την υπακοή. Διδάσκονται απόλυτη υπακοή στον προγραμματιστή, και αργότερα στο Σχέδιο και την ιεραρχία της Αδελφότητας. Μόλις ξεκινήσει η ικανότητα του κλάματος μέσα στα πνευμόνια τους, αρχίζουν να τα διδάσκουν να μην κλαίνε μέσα από μια σειρά τιμωριών και ανταμοιβών, κάτω από το σύστημα που είναι γνωστό ως διαμόρφωση της συμπεριφοράς. Ήδη, έχουν αρχίσει να γίνονται ρομπότ. Μια από τις βασικότερες τεχνικές είναι να τους προσφέρουν πολλή αγάπη και τρυφερότητα κατά τους πρώτους 18 μήνες της ζωής τους, και ύστερα ξαφνικά να γίνονται απόμακροι και να τους συμπεριφέρονται με εξαιρετική σκληρότητα. Είναι μια τεχνική γνωστή ως "βομβαρδισμός αγάπης", και όταν γίνεται η αλλαγή από την αγάπη στη σκληρότητα, το τραύμα που προκαλείται στο παιδί είναι τεράστιο. Τους επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσουν δεσμό αγάπης με κάποιο ζωάκι, και ύστερα το σκοτώνουν. Ο προγραμματιστής τον οποίο το παιδί αγαπούσε τόσο πολύ, γίνεται τώρα το πρόσωπο το οποίο φοβάται με την ίδια ένταση..."








ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00061 ] - [ 2011.11.03 12:00 ]
ΤΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ~ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ~ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ» ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟ 11χρονο ΑΓΟΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ 4ων ΜΗΝΩΝ ΕΜΒΡΥΟ - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ