Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ" - Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ





"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01790 ] [ 2011.01.26 00:00 ]




Άσυλο... για πάσα χρήση
Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011 15:02

Δεν έφταναν όλα τα υπόλοιπα που τραβάει το δύσμοιρο Πανεπιστημιακό άσυλο, τα τελευταία 35 χρόνια και τα οποία έχουν διαστρέψει εντελώς το σκεπτικό με το οποίο δημιουργήθηκε, συμφώνως με τις επιταγές των καιρών εφευρίσκονται ολοένα και νέες χρήσεις γι' αυτό.

Έτσι λοιπόν μετά το “άσυλο παρασκευής μολότωφ”, μετά το άσυλο εγκληματικής προπαγάνδας, μετά το άσυλο παρεμπορίου, έχουμε πλέον και το de facto άσυλο για λαθρομετανάστες.

Και επειδή ίσως σας φαίνεται μπερδεμένο, θα σας μεταφέρουμε την είδηση, πριν την σχολιάσουμε. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, μέσα στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο (κανονικά είναι Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το επίθετο εθνικό εκνευρίζει ιδιαιτέρως την κ. Διαμαντοπούλου) έχουν βρεί κατάλυμα Ιρανοί και Παλαιστίνιοι πρόσφυγες, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν σε αίθουσες του Πανεπιστημίου.

Εδώ πρέπει να διευκρινήσουμε ότι όλοι σχεδόν οι λαθρομετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής ή της Μέσης Ανατολής δηλώνουν Ιρανοί ή Παλαιστίνιοι, αφού με τον τρόπο αυτό γίνονται πιο συμπαθείς αλλά και πληρούν πιο εύκολα τις προυποθέσεις για την χορήγηση ασύλου.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διασταυρωθεί η πραγματική τους χώρα προέλευσης, αφού η χώρα μας δεν εφαρμόζει μέτρα που έχουν πάρει άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Αγγλία, σύμφωνα με το οποία γίνεται λήψη DNA προκειμένου να καθοριστεί, όσον είναι δυνατόν η χώρα προέλευσης.

Με την παραμονή τους λοιπόν, εντός του Πολυτεχνείου, οι συγκεκριμένοι μετανάστες καθιερώνουν και τον θεσμό του de facto ασύλου, αφού δεν μπορούν να ελεγχθούν από κανέναν και για κανέναν λόγο.

Αν τολμήσει κανείς να σκεφτεί έστω να τους απομακρύνει, είναι βέβαιο ότι θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή των “αντιεξουσιαστών” και των αριστεριστών συνεργών τους, οι οποίοι θα αρχίζουν να σκούζουν για παραβίαση του ασύλου. Έχουμε λοιπόν μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία ως χώρα.

Φυσικά, για όλα αυτά πληρώνουμε και πάλι εμείς, οι ηλίθιοι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σαν ζώα δεχόμαστε τις απανωτές αυξήσεις στο ηλεκτρικό, στα καύσιμα για την θέρμανση, στα ενοίκια και ούτω καθ' εξής, δίχως να έχουμε σκεφτεί ποτέ την εύκολη λύση του να πάμε να καταλάβουμε και εμείς μια αίθουσα του Πολυτεχνείου ή κάποιου άλλου εκπαιδευτικού χώρου.

Φυσικά, αυτοί που χρησιμοποιούν για κάθε λόγο το άσυλο, κάθε άλλο παρά στεναχωριούνται, καθώς στην παρουσία των λαθρομεταναστών βλέπουν έναν δυνητικό χώρο στρατολόγησης νέων μελών, ο οποίος όπως φάνηκε με το εκτεταμένο πλιάτσικο τον Δεκέμβρη του '08 κάθε άλλο παρά αναξιοποιήσιμος είναι.

Φυσικά η επίσημη πολιτεία ποιεί την νήσσα, ενώ οι πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου συνεχίζουν να αποδέχονται το κάθετι, προκειμένου να μην διαταράξουν τις σχέσεις τους με τους φοιτητές, οι οποίοι άλλωστε τους εκλέγουν και να μην εκνευρίσουν τα πραγματικά αφεντικά του Πολυτεχνείου, δηλαδή τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι είναι γνωστό ότι στο παρελθόν έχουν απειλήσει με βία καθηγητές που ενταντιώθηκαν στις επιθυμίες τους.

Είναι δεδομένο ότι ζούμε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Αυτό που αναρωτιόμαστε είναι το πώς θα αντιδρούσε κανείς από αυτούς που υποστηρίζουν τέτοιου είδους κινήσεις από πλευράς λαθρομεταναστών, εάν αυτοί έμπαιναν και κατασκήνωναν στο σαλόνι τους. Φυσικά θα εξοργιζόντουσαν.

Επειδή όμως το Πολυτεχνείο είναι χώρος τον οποίο συντηρούμε όλοι οι Έλληνες, και δεν υπάρχει καθόλου η νοοτροπία ότι το κοινό είναι εξίσου δικό μας, είναι κάτι που δεν τους ενοχλεί. Εμείς τι άλλο να πούμε.

Το μόνο που μένει είναι να βρει καταφύγιο στο πανεπιστημιακό άσυλο και ο Μπιν Λάντεν. Εκεί θα έχει γέλια.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΠΗΓH:

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: