Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974" ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» - 22-2-2010 - ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ - ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΛΕΜHΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01648 ] [ 2010.09.15 00:00 ]




1 VIDEO 01:39:04

Ο κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος μιλώντας μέσα από την ψυχή του και έχοντας ζήσει ο ίδιος τα γεγονότα της Κύπρου το 1974 μας περιέγραψε διάφορα περιστατικά με τους ηρωικούς συμπολεμιστές της ΕΛΔΥΚ που δείχνουν ότι οι Έλληνες μπορούσαν να νικήσουν τους μη αξιόμαχους Τούρκους γιατί είχαν Ψυχή.





Νικόλαος Αργυρόπουλος με θέμα «Η προδοσία της Κύπρου» - 22/2/2010






Μίλησε καθαρά ότι η Κύπρος προδόθηκε δίνοντας το παράδειγμα της μονάδας πυροβολικού στην Κυρήνεια όπου ο διοικητής δεν έριξε ούτε μια βολή. Όπως αργότερα ομολόγησε ο Ντεμιρέλ θα γύριζαν όλα τα πλοία πίσω αν κάποιο χτυπιόταν από πυρά πριν την "αποβίβαση" των Τούρκων. Ο εν λόγω "στρατιωτικός" ο οποίος θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα της Κύπρου ονομαζόταν Γεώργιος Αντωνακόπουλος και ανταμείφθηκε από τους πολιτικούς μας και έφτασε να γίνει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η προδοσία γίνεται ακόμα και σήμερα με το να μην ανοίγεται ο φάκελος της Κύπρου οι πολιτικοί μας, περιμένοντας να πεθάνουν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες ώστε να αποκρύψουν και να αλλοιώσουν τα ιστορικά στοιχεία. Έχει ήδη ξεκινήσει η πλαστογράφηση της ιστορίας της εισβολής στην Κύπρο με την συγγραφή κατάπτυστων βιβλίων όπως του Γκουρογιάννη. Αξιοσημείωτη η αποκάλυψη που έκανε ο ομιλητής ότι στον Νοέμβριο του 1974 εκδόθηκε διαταγή από τον Στρατηγούς Αρμπούζη και Ντάβο να συνταχθούν νέες εκθέσεις πολεμικής δράσεως για τους αξιωματικούς και να διαγραφούν όσες έχουν καταχωρηθεί στα ατομικά έγγραφα των αξιωματικών. Από τότε ξεκινά η προσπάθεια πλαστογράφησης για το Κυπριακό.

Η ποινική δίωξη για το Κυπριακό έχει ανασταλεί με υπογραφή Αβέρωφ και οι πολιτικοί μας ταγοί αρνούνται να άρουν ακόμα την απόφαση αυτή μετά από 35 χρόνια, για λόγους δήθεν διατάραξης διακρατικών σχέσεων!!

Παρουσιάστηκε και το δίγλωσσο βιβλίο μελέτη "Αιματηρή Αλήθεια" που συνέταξε ομάδα αγωνιστών και αποκαλύπτει την αλήθεια όπως τα κατέγραψαν στα αρχεία του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας και της Τουρκίας που αποχαρακτηρίσθηκαν 30 έτη μετά την εισβολή.

Όλοι σχεδόν οι φίλοι που παραβρέθηκαν στην ομιλία ζήτησαν να υπογράψει το βιβλίο μελέτη ο ομιλών τιμώντας έτσι ένα ήρωα αγωνιστή αλλά και τους άλλους ανώνυμους ήρωες της ΕΛΔΥΚ.




ΠΗΓΗ VIDEO:


ΠΗΓΗ:



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ VIDEO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (LINK) http://vimeo.com/9671926 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO