Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΜΕ «ΛΗΓΜΕΝΟ» ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01612 ] [ 2010.08.13 00:00 ]




Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2010
Αλλοδαπή γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια

Σοκ. Μητέρα είχε τη δύναμη να γεννήσει μόνη της και να κρύψει το παιδί κάτω από το κρεβάτι της, αφού το είχε τοποθετήσει σε σακούλα σκουπιδιών. Το αποτροπιαστικό περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα της τουριστικής περιοχής Λεμεσού. Η 33χρονη οικιακή βοηθός από της Φιλιππίνες, αφού έφερε στον κόσμο το παιδί της, φέρεται να το τοποθέτησε σε σακούλα σκουπιδιών μαζί με τον πλακούντα και να το έκρυψε κάτω από το κρεβάτι της. Την πρόδωσε όμως η ακατάσχετη αιμορραγία που παρουσίασε. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί δεν άργησαν να καταλάβουν ότι η αιμορραγία οφειλόταν σε τοκετό. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις των ιατρών και των αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν, η 33χρονη δεν παραδεχόταν ότι γέννησε. Το βρέφος εντοπίστηκε από άλλη οικιακή βοηθό, την οποία έφερε η οικογένεια για να καθαρίσει το δωμάτιο που ήταν γεμάτο από αίματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού περισυνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια. Το απόγευμα, ο ιατροδικαστή διενήργησε νεκροτομή στη σωρό του άτυχου νεογνού.


Ο Ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Σίγμα ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως, τα παιδί δεν φαίνεται να ανάπνευσε. Τα ακριβή ωστόσο αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις. Πάντως, ο κ. Χαραλάμπους τόνισε ότι όλα τα ενδεχόμενα του θανάτου του νεογνού είναι ανοιχτά.

Πονοκέφαλο πάντως αποτελεί για την αστυνομία η υπόθεση. Την στιγμή αυτή διεξάγεται σύσκεψη προκειμένου για να αποφασιστεί ποιες καταγγελίες θα απαγγελθούν στην 33χρονο. Βέβαια θεωρείται η σύλληψη της, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το κατά πόσον θα κατηγορηθεί για παιδοκτονία. Φως στην υπόθεση πάντως θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις.

1 σχόλια:


Ανώνυμος είπε...
Το μητρικό φίλτρο φταίει! Ήταν ληγμένο!


ΠΗΓΗ: