Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΜΕΣΩ ΑΡΝΗΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ (!)



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01605 ] [ 2010.08.06 00:00 ]





ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ VIDEO: Καταγγελία του 85χρονου... μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα, την νύχτα της Παρασκευής 29 Γενάρη στην ΝΕΤ: Ο Μίκης καταγγέλλει την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Ορθόδοξη Εκκλησία ότι... απαγόρευε στους Έλληνες να βαφτίζονται με αρχαία ελληνικά ονόματα!.. Γι' αυτό και αυτός πήρε το Εβραϊκό Μιχαήλ, που (χάρις σε έναν πλούσιο θείο του από την Αίγυπτο) έγινε Μίκης. Το Μίκης είναι όνομα για βουτυρομπεμπέδες και ο Θεοδωράκης ντρεπόταν πολλά χρόνια για το όνομά του, όπως θα τον ακούσετε να λέει σε αυτό το βίντεο...




Μίκης: Η Εκκλησία κατήργησε τα ελληνικά ονόματα!









ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] - [ 2009.10.20 24:00 ]

20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ" ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΑΝΗΘΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΝΟΜΙΚΑ (!)