Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

"ΟΙ 450 ΓΑΜΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ" ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01440 ] [ 2010.03.17 00:00 ]

"ΟΙ 450 ΓΑΜΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ" ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ISRAEL SECURITY AGENCY (ISA) ΚΑΙ SHABAK ~ SHIN BETZ - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ "ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ"

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση της καμπάνιας Ένα Καράβι για τη Γάζα

http://adesmeytos-typos.blogspot.com/2010/03/blog-post_12.html

Ο Γκαίμπελς ζει ακόμα στο Ισραήλ και οι εντολοδόχοι του στην Ελλάδα

Με 6 μήνες καθυστέρηση κυκλοφόρησε προχτές και στην Ελλάδα, όχι μόνο κατακλύζοντας τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και εμφανιζόμενη σε αθηναϊκή εφημερίδα, η «είδηση» του ομαδικού γάμου κοριτσιών ηλικίας 6-12 ετών με ενήλικες Παλαιστίνιους στην Λωρίδα της Γάζας, υπό της ευλογίες των «παιδόφιλων» ηγετών της Χαμάς.

Έντεχνα σχεδιασμένη η «είδηση», χρησιμοποιεί φωτογραφία που απεικονίζει τους ενήλικους να κρατούν από το χέρι τα μικρά κοριτσάκια- παρανυφάκια, και κατασκευάζει ένα εμετικό δημοσίευμα με προφανή άμεσο στόχο την δαιμονοποίηση συνολικά των Παλαιστινίων, της Χαμάς δε ειδικότερα.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική: πρόκειται για ομαδικό δεύτερο γάμο γυναικών των οποίων οι άνδρες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της ισραηλινής εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας τον Δεκέμβρη του 2008. Τα παρανυφάκια, που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, είναι τα παιδιά των γυναικών αυτών από τον πρώτο τους γάμο, οι οποίες γυναίκες-νύφες δεν εμφανίζονται στον ίδιο χώρο με τους άνδρες-γαμπρούς, ακολουθώντας τα τοπικά έθιμα.

Η διάψευση της «είδησης» έγινε εδώ και 6 μήνες και η ηλεκτρονική απάτη έχει, από το Δεκέμβρη 2009, καταχωρηθεί σε σχετικό δικτυακό τόπο (http://www.hoax-slayer.com/mass-muslim-marriage.shtml), αλλά δυστυχώς ορισμένοι δεν μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις «πληροφορίες» τους και αναπαράγουν την ισραηλινή μαύρη προπαγάνδα. Το Ισραήλ χάνει συνέχεια σε ηθικά ερείσματα απέναντι στη διεθνή κοινότητα. Η καταπάτηση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου, η απαξίωση των παλαιστινιακών πληθυσμών που είτε έχει εγκλωβίσει στη Λωρίδα της Γάζας, είτε επικυριαρχεί στη Δυτική Όχθη, η εκατόμβη θυμάτων ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό που προκάλεσε με την εισβολή του το Δεκέμβρη 2008 στη Λωρίδα, στερούν από την ισραηλινή πλευρά κάθε πτυχή ηθικής και δικαίου.

Ο χρόνος που επιλέχτηκε για την εμφάνιση της «είδησης» δεν είναι τυχαίος. Δεν μπορούμε να μην συνδέσουμε το διαστρεβλωμένο αυτό δημοσίευμα με την διεθνή πρωτοβουλία που έχει αναπτυχθεί για το από θαλάσσης σπάσιμο του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, προσπάθεια στην οποία συμμετέχει και η ελληνική Πρωτοβουλία «Ένα καράβι για τη Γάζα», που την ίδια μέρα με την εμφάνιση της «είδησης» πραγματοποίησε την εναρκτήρια εκδήλωσή της στην Αθήνα. Είναι προφανές ότι οι ισραηλινές αρχές και οι έμμισθοι πράκτορές τους στην Ελλάδα, φοβούνται. Φοβούνται το μεγάλο πολιτικό κόστος που θα επιφέρει για αυτούς το διεθνές εγχείρημα, φοβούνται την σε παγκόσμιο επίπεδο και πάλι ανάδειξη της γενοκτονίας που πραγματοποιούν κατά του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας. Και επιχειρούν με κάθε αθέμιτο μέσο, με γκαμπελικές μεθόδους, να μεταστρέψουν την διεθνή κοινή γνώμη. Πολύ σύντομα θα καταλάβουν πως ματαιοπονούν!

(Σημείωση Αδέσμευτου: H ανακοίνωση στο επίσημο site www.shiptogaza.gr

ΠΗΓΗ:

http://adesmeytos-typos.blogspot.com/2010/03/blog-post_12.html

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΣΤΙΣ [ 2010.03.12 03:00 ]

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00026 ] - [ 2010.03.08 24:00 ]

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ISRAEL SECURITY AGENCY (ISA) ΚΑΙ SHABAK - SHIN BET ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ