Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΙΑ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΣ» ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01418 ] [ 2010.02.26 00:00 ]





2 VIDEO 00:05:53 & 00:00:38




"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]:


".....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΑΚΑΝΘΩΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....."


".....ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....."


".....ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....."


".....ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ....."


".....Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΟΝΤΑΣ ΜΗ ΕΧΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΝ ΠΥΡ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....."


"ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ"


"ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ"


"Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ"
ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΚΗΣΗΣ ΩΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ




VIDEO 1 - ΑΘΗΝΑΙ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 24/02/2010







VIDEO 2 - ΑΘΗΝΑΙ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 24/02/2010




VIDEO 1: Ανατριχίλα... Αίσχος... Είμαστε αιχμάλωτοι στην ίδια μας τη χώρα...

Τα στιγμιότυπα που θα δείτε διαδραματίζονται στο Αγιο Παντελεήμονα, όταν 60 αστυνομικοί των ΜΑΤ περικυκλώνουν 25 Ελληνες πολίτες που θέλουν ειρηνικά να πάνε στο προσκλητήριο των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Το έγκλημά τους είναι οτι είναι Ελληνες... και οι πολιτικοί μας είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης του θέτει το δίλημμα... " διαλυθείτε και φύγετε αλλιώς...",

Οι Ελληνες του απαντάνε οτι είναι αποφσισμένοι να πάνε στην πλατεία Αμερικής, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε, είναι ελεύθεροι πολίτες σε ένα "δημοκρατικό" κράτος...

Την ίδια ώρα 300 αναρχικοί βρίσκονται στη πλατεία Κύπρου και καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας χωρίς κάποια αστυνομική δύναμη να τους εμποδίζει το έργο τους...

Ομως δεν συμβαίνει το ίδιο στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα...Αυτούς τους 25 ελεύθερους Ελληνες πολίτες, έχουν σκοπό οι γνωστοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί να τους κάνουν να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν...

ΕΛΛΗΝΕΣ, σε εσάς που θα δείτε το βίντεο.... Ξυπνήστε και βγείτε στους δρόμους πριν τα χάσουμε όλα...

Κλείνω τα σχόλια με το εξής... την ώρα που η αστυνομία είχε στριμώξει τους λίγους Ελληνες πολίτες, τριγύρω υπήρχαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που τους χάζευαν και περιγελούσαν....


VIDEO 2: Τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη επεμβαίνουν στην... εκκλησία (!) του Αγίου Παντελεήμονα και προσαγάγουν 29 πατριώτες και εθνικιστές για να μην παραβρεθούν στην απαγορευμένη(!) συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Ανάμεσα στους προσαχθέντες γυναίκες και ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μόλις ενημερώθηκαν οι συγκεντρωμένοι ότι ...απαγορεύτηκε με εισαγγελική εντολή η συγκέντρωση των κατοίκων, συμφώνησαν να αποχωρήσουν, αλλά παρ' όλ' αυτά και εντελώς αδικαιολόγητα προσήχθησαν "προληπτικώς".

Δημοκρατία;





ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11


25/02/2010






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/02/2010

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ,
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ, ΕΝΩ 200 ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ! ! !

4 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ! ! !

ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ:

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών,

ΗΛΙΑΣ ΛΕΝΤΖΟΣ Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης"

Ο ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, και μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ.

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Εκδότης της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ

Κάτοικοι ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΑΛΕΗΜΟΝΑ και ηγετικά στελέχη από τους ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ και
Η ΣΥΡΙΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ !
ΟΠΩΣ ΤΟ 1963 !!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟ !







Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων


Συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής την Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ.


Αγαπητέ συμπολίτη,


Είμαστε ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων που κατοικούμε γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη και γενικότερα στις περιοχές του 6ου διαμερίσματος που όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες μας να αλωθεί, να χάσει την ελληνική ταυτότητά του από λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας που συρρέουν ανεξέλεγκτα κατά χιλιάδες την τελευταία δεκαετία. Η κεντρική λεωφόρος της περιοχής μας, η οδός Πατησίων με θέα τον Παρθενώνα μας, οι πλατείες μας , οι δρόμοι μας έχουν μετατραπεί από παράνομους εμπόρους σε ένα υπαίθριο παζάρι, κάκιστης αισθητικής. Εκατοντάδες προκλητικοί Ασιάτες, Αφρικανοί, Πακιστανοί απλώνουν τα σεντόνια τους έξω από τα καταστήματά μας που κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Στη θέση τους ανοίγουν λαθρομετανάστες καταστήματα, οι περισσότεροι χωρίς άδειες που τις περισσότερες φορές πίσω από τη νόμιμη ταμπέλα κρύβονται προσφιλείς τους παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, πορνεία), διανυκτερεύοντας όλη τη νύχτα.


Ολόκληρο το 6ο διαμέρισμα είναι πλέον ένα γκέτο από αμέτρητους και μη καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες που κατουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν , στις πλατείες μας, στις πόρτες μας και ενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες. Τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Κάθε δρόμος μας, κάθε πλατεία μας, είναι δικό τους σημείο αναφοράς.


Εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι αυτό το οικτρό θέαμα της πλήρους απαξίωσης της κάθε γειτονιάς μας μη έχοντας συμπαράσταση από κανένα φορέα της πολιτείας. Τα ακίνητα μας πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί, βιώνουμε απεγνωσμένοι την καθημερινότητά μας, απογοητευμένοι για το μέλλον.


Έχει άραγε τέτοια δικαιώματα μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία, να φέρνει δηλαδή την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση στους κατοίκους της;


Η επιστέγαση όλων των προηγούμενων υπαρχόντων προβλημάτων (συγκοινωνιακό, νέφος, τσιμεντοποίηση, έλλειψη πρασίνου), ήταν η πλήρης γκετοποίηση της περιοχής μας. Δυστυχώς δεκάδες πολιτιστικοί φορείς ψυχορραγούν στις γειτονιές μας, θέατρα, πνευματικά κέντρα κλπ. λόγω μη προσέλευσης κόσμου στις τριτοκοσμικές γειτονιές μας που τα μαχαίρια βγαίνουν τόσο εύκολα !


ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε πέρα από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες.
ΦΤΑΝΟΥΝ οι υποσχέσεις και οι φθηνές δικαιολογίες.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απογκετοποίηση της περιοχής μας , με την καταγραφή των αλλοδαπών και τον καταμερισμό τους ισομερώς σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου & ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των Ελλήνων που δυστυχώς για το κέρδος νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τις υπόγειες αποθήκες τους αλλάζοντας χρήση, σε 20 και 30 άτομα.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης & την αξιοποίηση της από το Δήμο.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απόσυρση του αντισυνταγματικού λαθρομεταναστευτικού ν/σ & τη διενέργεια δημοψηφίσματος – Πολιτικά δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες.


ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη μας!!!!!!







ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]
"ΝΕΜΕΤΩΡ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.10.24 24:00 ]
ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
"ΑΙΑΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2010.01.19 00:00 ]
ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ - ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (!)


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01386 ] [ 2010.01.27 13:00 ]
"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00014 ] - [ 2010.02.10 00:00 ]
ΕΛΛΗΝΕΣ (!) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ" - ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΕΛΕΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ (!) ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ