Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Κ. ΡΩΜΑΝΟΣ: "ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ" - "Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑ" - "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" - "

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01385 ] [ 2010.01.27 00:00 ]

Κ. ΡΩΜΑΝΟΣ: "ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ" - "Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑ" - "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" - "ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ"

24 Ιανουαρίου 2010

Οι Έλληνες να γίνουν λαθρομετανάστες στη χώρα τους...

http://kostasxan.blogspot.com/2010/01/blog-post_8677.html

Αυτό επιδιώκουν οι (δια)κυβερνώντες

Οι Έλληνες να γίνουν μετανάστες στην χώρα τους και οι μετανάστες κύριοι της χώρας. Όποιος αμφισβητεί την «πολυπολυτισμικότητα» είναι φασίστας.

Οι ανησυχίες των πολιτών να ξεπερνιούνται από θέση υπεροχής, σαν τα κλάματα του μωρού. Ο στόχος να γίνει η Ελλάδα μία μεγάλη αγορά 20.000.000 χωρίς ταυτότητα και πολιτική βούληση πρέπει να επιτευχθεί με κάθε τρόπο. Το χειρότερο απ’ όλα θα ήταν να ερωτηθεί με δημοψήφισμα ο λαός.

Ο εποικισμός της Ελλάδας είναι πεπρωμένο «φυγείν αδύνατον». Είναι η ομαλή λειτουργία της αγοράς την εποχή της παγκοσμιοποίησης. Οι ξένοι δεν πρέπει να είναι ξένοι στην χώρα του Ξένιου Διός. Όχι βέβαια! Πρέπει να γίνουν ιδιοκτήτες ακινήτων και γης.*

Πρέπει να έχουν υπηκοότητα, ιθαγένεια και πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Οι Έλληνες θα προσφέρουν την Ελλάδα, που με αίμα προεξέτειναν στον Όλυμπο, όπου έφθανε το το 1912, στην Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη σε αλλοδαπούς να την νέμονται. Έτσι, χωρίς να έχουν χάσει κανέναν πόλεμο. Για να γίνει το θέλημα των πεφωτισμένων παγκοσμιοποιητών. Πρώτοι οι Έλληνες αυτοκτονούν από συμπόνοια ως έθνος για τους πεινασμένους του πλανήτη Γη. Αποξενώνονται δια της φιλοξενίας από την Ιστορία και τη γη τους. Εγκαταλείπουν ως μετανάστες την χώρα τους (1,5 εκατομμύρια) για να εισαγάγουν διπλάσιο αριθμό που θα καλύψουν το κενό. Στους ξένους αυτούς επιφυλάσσουν όλη την συμπόνοια, που αρνήθηκαν στους συμπατριώτες τους οι οποίοι ξενιτεύτηκαν γύρω στο 1960 γιατί πεινούσαν. Την ίδια μοίρα είχαν και οι Έλληνες που το 1922, το 1949, το 1955, εγκατέλειψαν τις εστίες τους γιατί τους κυνηγούσαν στρατοί και αστυνομίες.

Ποιά μοίρα είχαν οι Έλληνες Πόντιοι εξόριστοι της Ρωσίας όταν γύρω στο 1990 διανοήθηκαν να έλθουν στην Ελλάδα;

Ποιός ενδιαφέρεται σήμερα για τους 90.000 Έλληνες της Βορείας Ηπείρου που στενάζουν κάτω από τον Αλβανικό ζυγό;**

Οι προοδευτικοί μας Έλληνες ζητούν αλληλεγγύη προς τα έθνη των Παλαιστινίων, των Κούρδων, του Ιράκ, της Νότιας Αμερικής και των Ινδιάνων ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τον ιμπεριαλισμό. Μόνο το ελληνικό έθνος δεν δια νοούνται να υπερασπισθούν. Αυτό θα ήταν εθνικισμός. Ίσως και να θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν. Όμως κάνουν λάθος. Η Ελλάδα απειλείται και από μέσα και από έξω. Είναι μία χώρα λεηλατημένη και υπερχρεωμένη, που δεν την σέβονται ούτε οι εχθροί ούτε οι φίλοι της και προπαντός ούτε ο εαυτός της. Και οι γείτονες της καραδοκούν, σαν τα όρνια, να πέσουν απάνω της, όταν θα βρίσκεται στο απόλυτο ναδίρ θυμηθείτε τις λέξεις:

Τσαμουριά, Μακεδονία, Ανατολική Θράκη, Ανατολικό Αιγαίο, Κύπρο... και ελέχθη εύστοχα από τον Χρήστο Γιανναρά το εξής: «είναι πραγματικά απίστευτη η νέκρωση των αντανακλαστικών φιλοπατρίας και συλλογικής αξιοπρέπειας στην ελλαδική κοινωνία σήμερα». (Καθημερινή 5/6/2005).

Προς το παρόν οργανώνονται κοινές πορείες με τους μετανάστες,που θα απαιτήσουν νέα δικαιώματα και πόρους του κράτους.Εν τω μεταξύ οι παππούδες των αποκτηνωμένων προοδευτικών νεολαίων μας διαδηλώνουν μόνοι τους. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους σεβάσμιους αγωνιστές της ζωής, τους γέροντες που λιμοκτονούν...

* (Το 2004 ο Πρόεδρος Κτηματομεσιτών Αττικής απεκάλυψε στην τηλεόραση ότι το προηγούμενο έτος το 1/3 των αγορών ακινήτων της Αττικής έγινε από Αλβανούς.Είναι επίσης γνωστό ότι η πανίσχυρη αλβανική μαφία ξεπλένει χρήματα δια της αγοράς ακινήτων. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν προνομιούχους όρους για αγορές ακινήτων, που αφορούν μόνο Αλβανούς. Ο μέσος όρος των Αλβανών είναι διπλάσιος από αυτόν των Ελλήνων.

Είναι ενδιαφέρον να θυμηθούμε μία σημαντική πτυχή του Παλαιστινιακού προβλήματος. Όταν ακόμα η Παλαιστίνη ήταν αραβική γη υπό αγγλική διοίκηση, Εβραίοι αγόραζαν γη και ακίνητα από τους Παλαιστίνιους πληρώνοντας πάνω από την αξία. Οι μικροϊδιοκτήτες Παλαιστίνιοι ανακάλυψαν αργά το σφάλμα τους όταν οι νέοι ιδιοκτήτες απέκτησαν την κρίσιμη μάζα για να επιβληθούν πολιτικά ιδρύοντας το κράτος του Ισραήλ. Έτσι ξεκίνησε η κατάληψη της Παλαιστίνης από τους Εβραίους: με αγορές).

** Για την επιβίωση των οποίων στη Αλβανία, η Ελλάδα δεν έλαβε ουδεμία εγγύηση από τις αλβανικές αρχές ούτε τους χορηγεί ελληνική ιθαγένεια προκειμένου να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.(Ελευθεροτυπία,11/11/2005)

Πηγή: "Εθνοκτονία εν εξελίξει"

Συγγραφέας: Κ. Ρωμανός


ΠΗΓΗ:

http://kostasxan.blogspot.com/2010/01/blog-post_8677.html