Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ SOROS "OPEN SOCIETY INSTΙTUTEN" - Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ο GEORGE PAPANDREOU Ο GEORGE SOROS Ο GEORGE BUSH Ο «GEORGE» GRUEVSKI-ΠΓ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01383 ] [ 2010.01.25 00:00 ]

ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ SOROS "OPEN SOCIETY INSTΙTUTEN" - Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ο GEORGE PAPANDREOU Ο GEORGE SOROS Ο GEORGE BUSH Ο «GEORGE» GRUEVSKI-ΠΓΔΜ KAI H ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: ΑΛΒΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΓΔΜ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΚΑΥΚΑΣΟΣ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ:

"ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ"

02/26/09 - George Soros and Colombia's Drug Cartels

http://www.youtube.com/watch?v=em9yOIIRYcU

ΠΗΓΗ 1:

http://www.parapolitiki.com/2008/10/blog-post_7885.html

ΠΗΓΗ 2:

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/12/blog-post_835.html

ΠΗΓΗ 3:

http://www.novinite.com/view_news.php?id=112315

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Το οργανωμένο έγκλημα στα Βαλκάνια

ΑΝ ΕΝΑΣ (υποτιθέμενος) επιθεωρητής Μεγκρέ επιθυμούσε να ανιχνεύσει τους νέους δρόμους των ναρκωτικών που καθορίζουν τον λεγόμενο «βαλκανικό άξονα», τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρισκόταν προ εκπλήξεως. Δεν έχουν αλλάξει απλώς οι παραδοσιακοί δρόμοι διακίνησης των ναρκωτικών, δεν έχουν εισέλθει νέες χώρες στο παράνομο εμπόριο, δεν άνοιξαν νέα εργαστήρια και περιοχές καλλιέργειας οπίου. Αλλά, επιπλέον, η μαφία των ναρκωτικών υπέστη σοβαρές διαφοροποιήσεις, απόκτησε ισχυρούς δεσμούς με κυβερνητικούς παράγοντες, ελέγχει εθνικιστικά κινήματα και οργανώσεις και έχει στη διάθεσή της τεράστια υλικά μέσα.

Είναι πλέον γεγονός: το οργανωμένο έγκλημα στα Βαλκάνια έχει εισέλθει σε νέα φάση. Ας ακολουθήσουμε όμως τα βήματα του (υποτιθέμενου) επιθεωρητή Μεγκρέ. Η έρευνά του, όπως και η έρευνα της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει παρά μόνον από το Grand Hotel, στα Σκόπια.

«Ολόκληρος όροφος στο Grand Hotel της FYROM», αναφέρεται στην έκθεση του υπουργείου «είναι κλεισμένος για τους Αλβανούς κροίσους των ναρκωτικών, που κινούνται με Μερτσέντες, ζουν πολυτελώς και φρουρούνται από ένοπλους σωματοφύλακες».

Ο λόγος είναι προφανής. Μεγάλο μέρος από τη συγκομιδή οπίου που προέρχεται τόσο από τη Νότια Αλβανία όσο και από τις διάσπαρτες καλλιέργειες στην περιοχή των Σκοπίων φθάνει στα παράνομα εργαστήρια της ΠΓΔΜ που βρίσκονται στο τρίγωνο Γευγελή, Πριλέπ Πρίστινα και Κομάνοβο. Επιπλέον, ρώσοι μαφιόζοι μεταφέρουν στα ίδια εργαστήρια όπιο από τις περιοχές του Καζακστάν, τις δημοκρατίες του Καυκάσου και του Αφγανιστάν. Τα παράνομα φορτία φθάνουν εδώ μέσω της Βουλγαρίας, και αφού τους γίνεται η κατάλληλη επεξεργασία προωθούνται στην Ελλάδα, την Ιταλία και τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η διακίνηση γίνεται κυρίως με ιδιωτικά οχήματα ή, ακόμη, και με τουριστικά λεωφορεία.

Ανέκαθεν η ΠΓΔΜ, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, αποτελούσε ένα κομβικό σημείο στη διακίνηση των ναρκωτικών από την Τουρκία και τη Μαύρη Θάλασσα προς τη Δυτική Ευρώπη. Το κλείσιμο των συνόρων με τη Σερβία και η επιβολή εμπάργκο από την Ελλάδα, παλαιότερα, είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το λαθρεμπόριο των ναρκωτικών που διακινούνται μέσω των Σκοπίων. Σε αυτό συνέτεινε ακόμη και η επέκταση του δικτύου σύνδεσης μεταξύ της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, γεγονός που παρείχε την ευκαιρία σε Τούρκους εμπόρους να επιλέγουν τον δρόμο των Σκοπίων. Τελικός προορισμός της ηρωίνης που έχει ως επίκεντρο την ΠΓΔΜ, είναι η Ζυρίχη, η Βιέννη, η Μαδρίτη, το Μόναχο, η Βέρνη και το Μιλάνο.

ΠΗΓΗ 1:

http://www.parapolitiki.com/2008/10/blog-post_7885.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί και παλιότερα και απ' ότι φαίνεται η "συζήτηση" για την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας σε συνδυασμό με την ανεξήγητη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του καπνού από τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, από τις ΙΔΙΕΣ κυβερνήσεις, προχωράει συστηματικά μέσω διαφόρων ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από γνωστούς "ανιδιοτελείς" και "φιλάνθρωπους" όπως η GOLDMAN-SACHS για παράδειγμα ή ο GEORGE SOROS. Για να είστε ενήμεροι με, συνιστούμε να ... διαβάσετε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ αρχικά και κατόπιν ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.

Τέλος ας δούμε μία πρόσφατη συζήτηση για την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας για καθαρά οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με τους ειδικούς που μπορείτε ν' ακούσετε στο video που ακολουθεί το ΚΟΣΤΟΣ από τη χρήση μαριχουάνας στον τομέα υπηρεσιών υγείας θα είναι ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ (!) από το κόστος που προκαλεί η χρήση του απλού τσιγάρου και των αλκοολούχων ποτών! Δηλαδή με βάση τα λεγόμενα των "φωστήρων" αυτών υπάρχει "ΣΟΒΑΡΟΣ" οικονομικός λόγος να στραφεί ο κόσμος στη μαριχουάνα για την οποία μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι λιγότερο ανθυγιεινή από το τσιγάρο! Φυσικά αποφεύγουν να πουν ότι στα σκληρά ναρκωτικά δεν πέφτει κανείς απευθείας από τη χρήση καπνού ή ακοολούχων ποτών. Δεν μας λένε ότι ακόμα και η μαριχουάνα απαιτεί το "στρίψιμο" με φύλλα καπνού και συνήθως για "ξέπλυμα" συνοδεύεται και από αλκοόλ. Όπως επίσης ΔΕΝ μας λένε ΠΟΙΟ θα είναι το κόστος της χρήσης μαριχουάνας από αριθμό ανθρώπων ίσο με τον αριθμό των καπνιστών. Έχοντας υπόψη ότι στον πλανήτη σήμερα υπάρχουν 1,3 Δισεκατομμύρια καπνιστές μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΑ χρήματα μπορούν να εξοινομήσουν οι εταιρίες εμπορίας ναρκωτικών (από τη συσκευασία για παράδειγμα) πουλώντας 3 τσιγαρλίκια ημερησίως σε κάθε καπνιστή και σε τιμή υψηλότερη αυτής των 25 τσιγάρων καπνού.

Δεν είναι τυχαία η απόφαση του Obama-Soros να διπλασιάσει τον στρατό στο Αφγανιστάν, ούτε είναι η τυχαία η χρηματοδότηση διαφόρων ιδρυμάτων που μάχονται για την αποποινικοποίηση του χασίς ... από τον "ανιδιοτελή" φίλο μας George Soros.

Στην Ελλάδα μας η Γιωργάκης που είναι υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς, ήθελε σύμβουλο στο πλάι του, τον ΕΙΔΙΚΟ σε θέματα εμπορίας χαπιών ecstasy και εκπρόσωπο ιδρύματος του SOROS κ.Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Το δε ενδιαφέρον του Βαλλιανάτου για τους Σκοπιανούς...ελπίζουμε να ΜΗΝ έχει σχέση με την εξειδίκευση των γειτόνων μας στην επεξεργασία και παραγωγή σκληρών ναρκωτικών http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/12/blog-post_835.html

ΠΗΓΗ 2:

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/12/blog-post_835.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Macedonia Offers Greece New Name Dispute Meeting

Macedonian woman walks past a hand drawn old map of ethnic Macedonia, with a teritory which today belongs to the FYROM, Greece and Bulgaria on the wall of the main train station of the capitol Skopje, on 08 December 2009. Photo by EPA/BGNES

Macedonia’s Foreign Ministry has offered Greece to hold a new bilateral meeting over the notorious name dispute.

Macedonia suggests that the meeting take place Thursday in London, in an attempt to bring new impetus into the negotiations with Greece.

A communiqué of the Macedonian Foreign Ministry says that the proposed bilateral meeting with Greece would take place simultaneously with an international conference on Afghanistan.

The name dispute between Macedonia and Greece dates back to 1991 when Macedonia became independent, which led to the country being admitted to the UN under the name FYROM.

Greece holds that “Macedonia” is unacceptable name for its neighbor since a region in Northern Greece is also called “Macedonia. It vetoed Macedonia’s NATO accession in 2008, and could veto Macedonia’s EU accession talks.

ΠΗΓΗ 3:

http://www.novinite.com/view_news.php?id=112315

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] - [ 2009.06.08 22:00 ]

Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ "ΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ" ΗΤΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] - [ 2009.04.10 01:00 ]

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ [ΜΑΥΡΟ] ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. BARACK OBAMA ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00018 ] - [ 2010.01.01 00:00 ]

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ~ "ILLUMINATI" - "SUN WORSHIP" - MASONIC INTERPLANETARY POLITICAL MILITARY RELIGIOUS SYSTEM GRID ~ 33 - SUPRΕMΕ COUNCIL OF THE WORLD WASHINGTON D.C. - FIAT LUX MASONIC OPERATIONAL LUCIFERIAN CONSTRUCTION OF STATE "UNITED MACEDONIA" AND RELIGIOUS JUNCTIONS ZEN TIBETANISM ~ SHAMPALA HINDU - ASTANA KAZAKHSTAN RELIGIONS CONGRESS OF THE WORLD - THE SUMMARY OF ILLUMINATI ASTANA SUN WORSHIP AND BALKANS NEW ORDER POLITICS

"ΘΗΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] - [ 2010.01.04 00:00 ]

ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ (ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ) ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - 450 ATOMA ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ «ΙΕΡΕΙΑΣ» ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" (ΕΠΣΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ 3 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Συμπαράσταση σε Θάλεια Δραγώνα από 450 πανεπιστημιακούς - ανθρώπους του πνεύματος"

"ΝΕΜΕΤΩΡ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.10.24 24:00 ]

ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

"ΑΙΑΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2010.01.19 00:00 ]

ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ - ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (!)